Promotiekleding, bedrijfskleding en PBM's bij dé specialist in Leuth

Neem contact op voor advies op maat

Natuurlijk wil je dat je personeel er professioneel bijloopt, maar het moet wel betaalbaar zijn. Laat je daarom bij de aanschaf van je bedrijfs- en promotiekleding en je veiligheidsmiddelen adviseren door Verriet Bedrijfskleding. Bij ons heb je keuze uit het grootste assortiment in absolute topmerken. Kleding waar je lang plezier van hebt.

Verriet Bedrijfskleding

Wij gaan voor de beste bedrijfskleding tegen de beste prijzen. Hiervoor werken wij met de volgende topleveranciers:

Merk Mascot

Mascot

Mascot biedt een breed assortiment werkkleding en gecertificeerde veiligheidskleding verdeeld over diverse collecties. Het assortiment varieert van werkkleding voorzien van allerlei functionele details, tot producten die zich beperken tot de basisfuncties. Mascot beschermt van top tot teen. Zij hebben kleding voor alle denkbare werksituaties en weersomstandigheden.

Mascot
Merk Tricorp

Tricorp

Om onze klanten een zo compleet mogelijk pakket aan te bieden, werken wij behalve met Mascot ook met Tricorp-bedrijfskleding. Draagcomfort en kwaliteit zijn de speerpunten voor de representatieve kleding van Tricorp.

Merk HaVeP

HaVeP

De werkkleding van HaVeP bestaat al bijna 150 jaar. Zij ontwikkelen en leveren werkkleding voor de bouw en transport, maar ook voor de chemie en metaalindustrie. Comfort en functionaliteit staan bij hun kleding voorop.

HaVeP
Kleding Uni-wear

Overige merken

De basiscollectie van textieloverzicht staat voor comfortabele kleding (polo’s, werkshirts, sloven, jassen, etc.) en natuurlijke stoffen. De keuze in modellen en maten is groot en de kleding leent zich prima voor een mooie textielbedrukking.

Overige merken textieloverzicht

Wil je meer weten over deze collecties, de prijzen of wil je graag de kleding bekijken? Neem dan contact op met Verriet Bedrijfskleding. We komen graag bij je langs om de kleding te laten zien en alle wensen te bespreken. Daarna maken wij geheel vrijblijvend een passende offerte.

Stel een vraag

PBM & veiligheidsmiddelen

Verriet is officieel dealer van Majestic. Dit is de absolute top in persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Bezoek de webshop voor inspiratie en neem contact op met Verriet Bedrijfskleding voor advies, bemiddeling en aanschaf.

Textiel bedrukken

Afhankelijk van je wensen in materiaal en aantallen, bedrukken wij textiel op een aantal manieren. Verriet Bedrijfskleding verzorgt:

 

Transferdruk

Hierbij wordt een tekst of logo uit transferfolie gesneden en overgebracht op textiel onder hoge temperatuur en druk.
 
Zeefdruk

We drukken inkt kleur voor kleur door een zeefdrukraam, waarbij elke laag zorgvuldig gedroogd wordt voor we de volgende kleur aanbrengen.
 
Geborduurde opdruk

Met een speciaal gemaakte borduurkaart naaien we een logo of embleem op textiel.

We vertellen je graag meer over de voor- en nadelen van iedere techniek zodat je de juiste keuze maakt voor jouw eigen werkkleding.

 

Hoe zit dat fiscaal?
Wist je dat bedrijfskleding met je logo of beeldmerk erop (minimaal 70 cm² oppervlakte) voor 100% aftrekbaar is? Onder deze regeling valt alle werkkleding die je voor jezelf of je werknemers hebt aangeschaft om tijdens het werk te dragen.

 

Logo ontwerpen
We bedrukken het textiel niet alleen, maar ontwerpen ook – samen met onze klanten natuurlijk – logo’s en ander promotiemateriaal. Hebben wij eenmaal je logo uitgewerkt voor het bedrukken van de kleding, dan is het maken van een spandoek of reclamebord ook door ons te verzorgen. Wil je overleggen met een van onze specialisten over bedrijfskleding of andere reclamemiddelen? Neem dan contact met ons op.

Verriet: het grootste assortiment bedrijfskleding van absolute topmerken. Neem contact op!

Meer weten?